dilluns, 25 de febrer de 2008

El llibre, una molt bona notícia.

La setmana passada ens assabentàvem, amb molta satisfacció, del projecte de l'Associació de Veïns de Germans Sàbat d'editar un llibre que reculli l'història dels cinquanta primers anys del nostre barri.

El llibre pretèn ser, segons la pròpia associació, un treball històric i documental que il.lustri l'evolució d'aquest mig segle que ara celebrem.

Sembla ser , que en ell hi treballaran els historiadors Jaume Prat, Jordi Busquets i Jordi Pericot i a més hi haurà col.laboracions de la gent del barri.

És un projecte que mancava desde feia molt de temps. Per manca d'iniciatives o per pur desinterès no s'havia portat a terme i la veritat és que la falta de bibliografia al respecte és quasi absoluta, amb algunes excepcions que caldria qualificar com a mínim d'heroiques, a càrrec sobretot de la tossuderia d'alguns ciutadans exemplars com en Josep Palou.

A hores d'ara hi ha un bon xic d'història per explicar i una evolució prou interessant en el temps com per a que la tasca per aquests historiadors (i per a tothom que hi col.labori) sigui del tot engrescadora. Tant de bó tinguin, tinguem, èxit en aquesta empresa.
De veritat que s'ho val.

1 comentari:

Associació de Veïns de Germans Sàbat ha dit...

El cordinador d'aquest llibre es el senyor Pere Montalban